Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONALD TRUMP OPLEO PO RIHANNI: 'Imala je najgori nastup u povijesti Super Bowla, epski promašaj'

Autor Mislav Bosančić

I dok mnogi smatraju da je Rihanna napravila spektakl u poluvremenu Super Bowla, Donald Trump nije oduševljen njezinom izvedbom.

 Donald Trump popljuvao je Rihannin nastup na Super Bowlu Izvor: Profimedia

Svi i dalje bruje o Rihanninom nastupu u poluvremenu Super Bowla. Ne samo zato što se vratila na scenu nakon pet godina pauze, već je nakon nastupa otkrila da je trudna.

 Rihanna je nastupila na Super Bowlu Izvor: Profimedia

I dok mnogi smatraju da je napravila spektakl, neki nisu oduševljeni njezinom izvedbom. Pjevačicu je ‘popljuvao’ bivši američki predsjednik Donald Trump koji je njezin nastup nazvao ‘najgorim nastupom’ u povijesti Super Bowla.

 Rihanna je nastupila na Super Bowlu Izvor: Profimedia

Epski promašaj: Rihanna je, neupitno, imala najgori nastup u poluvremenu Super Bowla u povijesti, i to nakon što je svojim poganim rječnikom uvrijedila više od pola našeg naroda koji već ozbiljno propada. Također, toliko o njezinom stilistu’, napisao je Trump na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Mnogi su zaključili da se njegovi komentari odnose na umjetnički performans iz 2020., kad je Rihanna išarala automobil natpisom ‘Je*eš Trumpa’.


Bivši američki predsjednik je i prije nekoliko dana opleo po pjevačici napisavši: ‘Bez svoga stilista ona bi bila nitko. Loša je i nema talenta’.

Povezane Vijesti