Poznato je da kraljica Camilla s bivšim suprugom Andrewom Parkerom Bowlesom ima dvoje djece – sina Toma Parkera Bowlesa i kćer Lauru Lopes.

Camilla Parker Bowles s djecom
Profimedia 

No mnogi ne znaju da njezin sin iza sebe ima propali brak, što znači da Camilla ima bivšu snahu.

Tko je bivša snaha kraljice Camille?

Ona je Sara Parker Bowles i radi kao modna urednica. Za Camillinog sina Toma udala se 2005. nakon pet godina veze, a razveli su se 2018. U braku su dobili dvoje djece - sina Freddieja (13) i kćer Lolu (16).

Sara Parker Bowles i Tom Parker Bowles razveli su se 2018.
RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sara je nedavno otkrila je kako je njezina bivša svekrva bila veoma napeta tijekom krunidbe svog supruga kralja Charlesa III, piše People.

'Camilla je bila jako, jako nervozna. Željela je oko sebe ljude koje voli. Ona je ljudsko lice kraljevske obitelji jer nikad nije bila dio nje. Takvi outsajderi su potrebni', rekla je.

Sara Parker Bowles je bivša snaha kraljice Camille
Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia 

S obzirom na to da je bila ljubavnica tadašnjem princu Charlesu dok je bio u braku s princezom Dianom, Camilla je bila najomraženija osoba u državi u vrijeme kad je Sara upoznala njezinog sina Toma i udala se za njega.

'Bile su to još godine mržnje, uopće nije bila prihvaćena. Nije pričala o tome. Samo je bila vrlo hrabra i nije se žalila. Tom je bio zabrinut da će se sve ponoviti kad kraljica umre, ali dogodilo se suprotno', kaže Sara.