Bila je jedna od najbližih suradnica pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i glasnogovornica stranke ‘Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti’.

Riječ je o Mateji Vukmirović iz Sesveta. Zgodna crnka trenutačno je predsjednica mjesnog odbora Luka u sklopu Sesveta tako da je na lokalnim izborima 2021. i službeno kročila u političke vode, piše RTL.hr.

Povremeno nosi revije domaćih dizajnera, a da se odlično snalazi u tome pokazala je već prije 15 godina kad je ponijela titulu Miss press na izboru za Miss Alpe Adria Hrvatske.

Mateja je zvijezda društvenih mreža te na Instagramu ima oko 18 tisuća pratitelja koje redovito ‘časti’ atraktivnim fotografijama, a mnogi hvale njezinu vitku liniju i modni ukus.

Nerijetko objavljuje fotografije s putovanja, a nedavno je otkrila da je postala majka. Naime, 1. kolovoza rodila je sina.

'Dobro došao na svijet moj dječače. Tako zahvalna i zaljubljena', napisala je u opis fotografije iz rodilišta.

Sada je odgovarala na pitanja pratitelja te je, među ostalim, otkrila da je rodila carskim rezom u Petrovoj bolnici.

Otac njezinog djeteta je Filip Poštek, direktor hotela Matija Gubec, a jednom prilikom objavila je fotografije s njim iako se na njima ne vidi njegovo lice.

'Kako se tata snalazi?', upitao ju je pratitelj, a Mateja je objavila fotografiju na kojoj njezin partner nosi njihovog sina i napisala: 'Sami procijenite'.

Mateja Vukmirović nedavno je rodila sina
Instagram