Srbin Goran Dželatović Ajkula postao je jedan od najpopularnijih i najpouzdanijih tjelohranitelja holivudskih zvijezda. Čuvao je leđa mnogim velikim imenima - Od Madonne i princa Harryja do 50 Centa i Billa Clintona.

Gostujući u emisiji 'Realna priča' otkrio je brojne zanimljive detalje iz svoje karijere koja traje više od 20 godina. Među ostalim, ispričao je što se dogodilo dok je čuvao bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona kojeg nije odbio zahvaljujući glumcu Bati Živojinoviću.

'Bata Živojinović nikad nije odbio ulogu u filmu, bez obzira ako je to bila mala uloga. Bata Živojinović je bio zaslužan zašto nisam Billa Clintona odbio na prvu. Zato sam lupio cijenu za koju bih ga čuvao, a oni su pristali. Tijekom prvog susreta nije mi rekao ni 'Dobra večer'. Kad je sjeo u automobil nije se vezao, a pošto je politika takva da ja ne pričam s njima ukoliko mi se ne obrate, mi smo sjedili i šutjeli. Vozilo nije krenulo negdje oko šest minuta. On je podigao pogled i upitao me: 'U čemu je problem?'. Ja sam ga pitao može li se vezati, a on mi je odgovorio: 'Ja se ne moram vezati'. Ja sam mu na to rekao: 'Nažalost morate se vezati, jer sam ja odgovoran za vašu sigurnost'', ispričao je.

Monica Lewinsky bila je ljubavnica Billa Clintona
Profimedia 

Budući da se predsjednik odbio vezati, Goran mu je rekao da ne idu nigdje dok se ne veže.

'Onda me pitao: 'Odakle je taj naglasak?'. Ja sam se mogao praviti Englez ili reći bilo što, a opet sam bio diplomat i rekao: 'Nije ni vrijeme ni mjesto za takva pitanja, molim Vas, vežite se'. On mi je na to rekao: 'Hoću znati odakle si?'. A onda kako je došlo do nesuglasica ustao je i 'nabijao' se između mene i vozača te kazao: 'Ja ću se vezati ako kažeš odakle si?. Onda sam ga ja samo pogledao i rekao: 'Iz Srbije, Beograda'. On se odmah 'zalijepio' natrag na sjedište i vezao se te rekao: 'Možemo krenuti'. Bio je zatečen. Osjećao sam se u tom trenutku kao da mi nitko ništa ne može', otkrio je.

Inače, ovaj srpski tjelohranitelj živi u Londonu, a na Instagramu ima oko 100 tisuća pratitelja.