Meghan Markle već godinama nije u dobrim odnosima sa svojim ocem Thomasom. On je sad ponovno imao javni istup o svojoj kćeri i njezinom suprugu, princu Harryju. Nazvao ih je okrutnima te ih je molio da mu dopuste da vidi svoje unuke. Potužio se da pet godina nije vidio kćer niti je upoznao unuke.

Srce mi je slomljeno. Jako sam uzrujan. Okrutno je djedu uskratiti pravo na viđanje unuka... Drugo, nisam učinio ništa loše. Ne postoji ništa što bi ukazivalo na to da sam loš čovjek. Ja sam otac pun ljubavi i ona to zna. Nema isprike za takvo ponašanje prema meni, nema isprike za postupanje prema baki i djedu na takav način’, rekao je u emisiji ‘Good Morning Britain’.

Dodao je kako zbog kalifornijskog zakona ima pravo tužiti ih kako bi vidio djecu, ali da ne želi to učiniti. Također, smatra da se njegova kći jako promijenila.

Meghan je živjela sa mnom od šestog razreda do srednje škole i nikada nisam vidio tako nešto. Nikad nisam vidio tu verziju nje u koju se pretvorila. Šokiran sam’, izjavio je.

Meghan Markle je supruga princa Harryja
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na pitanje vjeruje li da je princ Harry utjecao na njezino ponašanje, odgovorio je da je obrnuto.

Mislim da ona ima veći utjecaj na Harryja nego on na nju. Kralj Charles također nije učinio ništa loše, a i njemu su uskraćena djeca, kao i meni’, kaže umirovljeni majstor filmske rasvjete koji živi u Rosaritu u Meksiku.

Thomas Markle je otac Meghan Markle
Dsanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije tajna da je Thomas Markle uoči kćerinog vjenčanja surađivao s paparazzima u zamjenu za novac, a njezino pismo kojim je pokušala popraviti njihov narušen odnos moleći ga da se suzdrži od istupa u medijima, procurilo je u javnost.

Uvijek sam tu za nju, još uvijek je volim - voljet ću je zauvijek. To se nikada neće promijeniti, ali želim da mi se obrati i dopusti mi vidjeti unuke i pusti da imam malo mira. Ljudi idu u zatvor na pet godina i oprošteno im je, a ja nisam ništa učinio. Uvijek bih se ispričao za sve ako sam pogriješio’, zaključio je.