Sin bivšeg američkog predsjednikaDonalda Trumpa, Donald Trump Jr., jučer se pojavio na Vrhovnom sudu države New York. Pokušavao se ograditi od upitnih financijskih izvještaja vezanih za biznis s nekretninama obitelji Trump.

Donald Trump Jr. je sin Donalda Trumpa
SHANNON STAPLETON / AFP / Profimedia 

Kad je završio sa svjedočenjem, imao je neobičan zahtjev za sudsku crtačicu Jane Rosenberg.

Napravi da izgledam seksi’, rekao joj je, pišu strani mediji.

Ona je ispričala da joj je čak i ponudio primjer za koji je mislio da bi mogao biti od pomoći - portret bivšeg mogula kriptovaluta Sama Bankmana-Frieda u sudnici.

'Rekao mi je da je Bankman-Fried zbog tog portreta izgledao kao superzvijezda', otkrila je Rosenberg za Reuters.

Donald Trump Jr. je sin Donalda Trumpa
David Dee Delgado / Getty images / Profimedia 

Donald Trump Jr. je nakon suđenja rekao novinarima da je ovaj slučaj ‘čisti politički progon’. Nedavno se također našao u fokusu javnosti, kad su svi pisali o njegovoj navodnoj ljubavnici, pjevačici Aubrey O’Day, koja je izjavila da je njihova afera počela u kupaonici gay kluba.

Aubrey O'Day imala je aferu s Donaldom Trumpom Jr.-om
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vodila sam jedan gay klub i bio je to naš prvi zajednički izlazak. Toliko me želio vidjeti i rekla sam mu: ‘Pa, večeras ću biti u gay klubu’. Dakle, Don se pojavio u gay klubu, a ja govorim o tome da je ovo jedna od najvećih gay zabava u New Yorku, to je veliki je*eni klub. Svi su bili u gaćicama ili čak ni u tome’, ispričala je u podcastu ‘Mea Culpa’ Michaela Cohena.

Aubrey O'Day imala je aferu s Donaldom Trumpom Jr.-om
INSTAR Images LLC / Alamy / Alama / Profimedia 

Bila je uvjerena kako se on neće tamo dobro provesti, no njemu je zapravo bilo ‘super ugodno’, unatoč njegovim stavovima protiv LGBTQIA+.

Pogledala sam njegov Instagram profil prvi put nakon nekoliko godina i vidjela sam da je objavljivao svakojake šale kojima omalovažava gay zajednicu... Pomislila sam u sebi - čovječe, bilo ti je super ugodno u tom gay klubu. Zapravo, toliko ugodno da smo na kraju otišli zajedno u toalet i prvi se*s nam je pao upravo u toaletu gay kluba’, otkrila je.