Bivši predsjednik SDP-a i saborski zastupnik Socijaldemokrata, Davor Bernardić, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s misterioznom crvenokosom.

Davor Bernardić i misteriozna crvenokosa na Sljemenu
Instagram 

Doduše, ona je prva objavila fotografiju, a on je podijelio njezinu objavu. Dvojac je uživao u šumarku, a zgodna crvenokosa privukla je pažnju svojim outfitom koji je naglasio njezin dekolte.

Samo je poznato da se zove Tajana, a na Instagramu ima nešto manje od 500 pratitelja među kojima je i Bernardić. Ipak, svoj profil zaključala je za javnost.

Misteriozna crvenokosa Tajana je s Davorom Bernardićem pozirala na Sljemenu
Instagram 

Je li Tajana njegova partnerica, prijateljica ili nešto treće, zasad nije poznato. No jedno je sigurno - Bernardić je ranije punio medijske stupce zbog svog ljubavnog života. Naime, iza sebe ima brak sa suprugom Irenom od koje se razveo 2019. nakon osam godina braka.

Davor Bernardić i bivša supruga Irena
STORY ARHIVA 

Također, u veljači 2022. političara su počeli povezivati s atraktivnom Slavonkom iz Čepina, Senkom Zavišić, a spominjale su se i zaruke. Senkinu fotografiju možete pogledati OVDJE.

Oni koji poznaju Senku, opisuju je kao školovanu i iznimno inteligentnu mladu damu, a njezini sugrađani prisjećaju se da je nedavno doktorirala te da predaje na jednom fakultetu, pisao je Dnevno.hr.

Davor Bernardić iza sebe ima razvod
Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

Njezina obitelj je navodno imućna i poduzetnička slavonska obitelj, koja se uz ostalo bavila proizvodnjom sokova. Zavišići se, prema podacima iz Poslovne Hrvatske, povezuju s čepinskom tvrtkom Eureka, čiji su vlasnici Mislav i Danica Zavšić, a Bernardićeva navodna odabranica Senka u obiteljskoj je tvrtki članica Uprave, dok je kao direktorica tvrtke navedena Željka Zavišić. Čepinci tvrde da je obitelj Zavišić nedavno sagradila vilu u Vodicama, posjeduju i kuću s bazenom u Slavoniji, stanove u Makarskoj te dva stana u Zagrebu.

Davor Bernardić na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Bero je osvojio jackpot’, izjavio je za Dnevno.hr prijatelj njegove navodne zaručnice.

Jesu li zaista bili zaručeni i traje li još uvijek navodna romansa, nije poznato s obzirom na to da Bernardić ne govori javno o svom privatnom životu.