Saborska zastupnica Marijana Petiroduševila je outfitom koji je nosila na sjednici Sabora. Zablistala je u crvenoj haljini s volanima preko koje je nabacila crni sako. Nosila je crnu torbu koju je uskladila sa štiklama, a stajling je upotpunila nakitom.

Marijana Petir je saborska zastupnica
Patrik Macek/PIXSELL 

Ova političarka poznata je po svojim odjevnim kombinacijama, a njezin ljubavni život pravi je misterij. Naime, nije poznato je li u braku ili vezi.

Marijana Petir je saborska zastupnica
Patrik Macek/PIXSELL 

Našla se u fokusu javnosti početkom godine, kad je Index doznao da je kupila luksuzni stan u zagrebačkoj Ulici kneza Borne. Stan površine 77.56 kvadrata s garažom od 23 kvadrata kupila je u kolovozu prošle godine. Kako Index piše, za taj je stan u kolovozu prošle godine plaćeno oko 2.9 milijuna kuna, a na stanu nema zabilježbe kredita.

Marijana Petir je saborska zastupnica
Patrik Macek/PIXSELL 

'Predugovor za gradnju stana i garaže sam sklopila 2020., s točnom dinamikom otplate za 2020., 2021. i 2022. godinu. Rate sam plaćala iz svoje ušteđevine. Stan je izgrađen 2022., a u tijeku je njegovo uređenje i opremanje', rekla je Petir krajem siječnja za Jutarnji list.