Bivši saborski zastupnikIvan Pernar na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj u kafiću pozira sa Samantom Knežević, koja je javnosti poznata kao natjecateljica popularnog showa 'Ljubav je na selu'.

'Na kafi sa Samantom!', napisao je u opis objave, a komentara nije nedostajalo.

'Najjači duo ove godine', napisala je jedna pratiteljica, a Pernar je odgovorio: 'Nema jačeg'.

'Baš ste jedno za drugo', jedan je od komentara.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

27-godišnja Zadranka osebujnog modnog izričaja i smisla za humor u show 'Ljubav je na selu' vratila se treći put. Bila je odabranica Nevena Landeka u 13. sezoni, a svi pamte njihove vruće poljupce i spoj u prtljažniku njegova automobila zbog čega je kasnije prozvan 'gepek-majstor'.

Iako ju je poveo i na romantično putovanje, nisu ostali zajedno. Nakon toga je obznanila da je u vezi sa Željanom Arnerićem koji je u istoj, 13. sezoni bio na imanju farmerice Raseme Vladetić, no prekinuli su nakon nekoliko mjeseci.

Samanta se zatim prijavila i u 14. sezonu showa, i to na farmu najmlađeg farmera sezone Tomislava Skejića, a iako su prvi poljupci pali već na prvom spoju, a završila je i na njegovoj farmi, on se ipak posvetio isključivo jednoj djevojci, danas njegovoj zaručnici – Steli Pavičić.

Zadranka je u novoj 16. sezoni showa ljubav tražila na imanju farmera Ivana Detekovića, no čini se se da ništa od njihove romanse, s obzirom na to da mu je rekla kako se nada da će njih dvoje moći biti prijatelji.