Saborska zastupnica Marijana Puljak i njezin suprug, splitski gradonačelnik Ivica Puljak, partijali su na festivalu Ultra Europe. Političarka je na Facebooku objavila fotografije i otkrila kako su se proveli.


Tko me dobro poznaje zna da obožavam plesati, pogotovo na disco muziku. U mladosti smo, nakon šetnje ispred Semafora ili Rivom, izlazili u klubove Shakespeare, Missisipi, ili na fax u STOP-a i tamo se plesalo do jutra. Ove godine sam prvi put bila na Ultra Europe festivalu, iako su u Splitu evo već 9 godina, i mogu reći da sam baš uživala. Bila sam prvu i zadnju večer po par sati i sve što sam doživjela je izvrsna atmosfera, moj tip muzike i zabave, mladi sa svih strana svijeta koji uživaju, odlična produkcija, ozvučenje, vatromet… Prošli smo prije početka cijelu organizaciju, sve pozornice, iza pozornice, popratnu logistiku, sobu za nadzor iz koje se na 10-tak ekrana prati cijeli prostor i pozivaju sve dežurne službe u slučaju potrebe, sobu za nadzor fiskalizacije i kartičnog plaćanja koju redovito tijekom noći posjećuje porezna inspekcija. Sve je uigrano i vrlo profesionalno. Tri dana mladost se veseli, a i nama starijima se dobro dođe ispuhati od svakodnevnih stresova. Onima koji žugaju kako je ovo Sodoma i Gomora iskreno savjetujem da dođu i sami se uvjere u veselje i radost koji vladaju među ekipom koja se samo došla dobro zabaviti. Među 40+ tisuća mladih sigurno je bilo i incidenata, ali ništa iznad prosjeka po bilo kojem masovnom događaju ili što službe nisu mogle obraditi. Tri dana Ultre su prošla, nadamo se da se mladim gostima svidio Split i ostat će i dalje, a nama ostalima je ponedjeljak, vrijeme za povratak na posao, napunjenih baterija’, napisala je.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
MILAN SABIC/PIXSELL 

Podsjetimo, Marijana i Ivica Puljak u braku su od 1995., a upoznali su se na prvoj godini fakulteta. Supružnici imaju troje djece, a splitski gradonačelnik je ranije u intervjuu za Story otkrio kako njeguje brak.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

Rekao bih da imamo nekoliko osnovnih principa po kojima se vodimo. To su sloboda, poštovanje, povjerenje i ljubav. Zbog odvojenog života nismo ni previše bili zajedno pa i to pridonosi odnosu, ne stignemo se ni posvađati. Kada malo bolje promislim, Marijana i ja se nikada nismo ozbiljno posvađali’, rekao nam je.