Jedan je političar, a drugi biznismen. Jedan je bio u braku s kontroverznom srpskom voditeljicom Jovanom Jeremić, a drugi je sad u vezi s njom. Oni su Vojislav Milošević i Dragan Stanković. Također, obojica dijele horoskopski znak, što je otkrila upravo Jovana.

Jovana Jeremić je poznata srpska voditeljica
Instagram 

Milošević, koji je član Srpske napredne stranke, vezu s Jovanom započeo je 2017., a upoznali su se tako što ju je pozvao na večeru s namjerom da se druži s njegovom majkom koja je redovito pratila ‘Parove’, reality show koji je Jovana vodila. Tad im se dogodila ljubav na prvi pogled i postali su nerazdvojni, pišu srpski mediji.

Vojislav Milošević bio je u braku s Jovanom Jeremić
Facebook 

Mnogi pamte Jovaninu kultnu izjavu kad je otkrila čime ju je suprug osvojio.

'Mene je moj muž osvojio preko kreveta, evo iskreno. Jednostavno mi je u s*ksu od prvog momenta fantastičan bio, meni je taj moment jako važan, ja sam strastvena. To nije s*ks, ja ne volim imati s*ks s nekim, ja vodim ljubav. Ja sam umjetnik i u krevetu, kao i na platnu, kao i na televiziji, ja pravim show od svega što radim', rekla je.

Krajem 2017. Jovana je zatrudnjela, a u svibnju iduće godine par se vjenčao na intimnoj ceremoniji. Tri i pol mjeseca nakon svadbe, u kolovozu 2018., dobili su kćer Leu. Činilo se da je sve idilično, a onda je krajem 2021. mnoge iznenadila vijest da se par razvodi.

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević bili su u braku
YouTube/screenshot 

Bivši supružnici su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima, što potvrđuje činjenica da su se krajem kolovoza zajedno družili i pozirali na kćerinom petom rođendanu.

Vojislav Milošević i Jovana Jeremić imaju kćer Leu
Facebook 

Što se tiče sadašnjeg dečka Jovane Jeremić, Dragana Stankovića, on je vlasnik lanca poznatih pekarnica i od nje je stariji 14 godina. Biznismen se početkom 2023. uključio u emisiju koju vodi Jovana, iako se tad nisu poznavali.

Dragan Stanković i Jovana Jeremić već su neko vrijeme u vezi
Instagram 

Ja sam baš odreagirala na njega, prokomentirala sam u studiju da je zgodan čovjek i da baš dobro izgleda. On je meni privukao pažnju. Meni generalno muškarci ne privlače pažnju, ja nisam taj tip, vrlo rijetko da se meni neki muškarac svidi, ali Dragan me privukao zato što je bio iskren i ima jako dobru dušu, mi smo se po tome poznali’, ispričala je Jovana u emisiji ‘Ami G Show’.

Gdje ste se vi našli? Je li te on zvao ili si se ti njemu javila?’, upitao ju je voditelj Ognjen Amidžić.

Ne, zvala sam ja njega. Mi smo se poslije devet mjeseci sreli kod Dragana J. Vučićevića na rođendanu, nas je spojio Dragan J. Vučićević. To je bilo 9. listopada ove godine, ja sam primijetila čovjeka koji fino izgleda i on mi je prišao i rekao: ‘Ja sam onaj čovjek koji ti je poklonio dukat za Božić’. Ja sam otišla kući i ništa se nije dogodilo’, otkrila je i dodala da je Vučićević u početku htio spojiti Stankovića s Jovaninom kolegicom, koja nije bila zainteresirana.

Jovana Jeremić je poznata srpska voditeljica
Instagram 

Ja sam nju pitala bi li se ljutila da ja probam s njim, rekla mi je da ne bi pa sam kazala Vučićeviću: ‘Zovi Stankovića i pitaj ga kad je rođen’, jer je ne idem na dejt dok nemam datum rođenja. On je lav, kao i moj bivši muž. Ja kad sam čula da je lav, bilo je sve jasno, sasvim dovoljno za prvi dejt.Pitala sam ga: ‘Hoćeš da se vidimo večeras?’. Ja sam preuzela inicijativu, jer sam osjetila da to trebam napraviti. On je rekao da taj dan ne može jer je imao nešto vezano za posao. Prvo smo se vidjeli u četvrtak i onda jedan, dva, tri, četiri puta... Na četvrtom dejtu me poljubio i to kod Hrama svetog Save’, rekla je.

Dragan Stanković i Jovana Jeremić već su neko vrijeme u vezi
Instagram 

Inače, ona je u razgovoru za PulsOnline.rs ispričala da je Draganov stariji sin, koji se nedavno oženio, mlađi od nje pet godina i da njezin dečko ima i unuku, ali i da ima mlađeg sina koji je od nje mlađi 10 godina.