Supruga Donalda Trumpa, Melania Trump, na Instagramu je posvetila emotivnu objavu svojoj pokojnoj majci Amaliji Knavs, koja je preminula 9. siječnja.

'U ime svoje obitelji, željela bih izraziti našu najdublju zahvalnost za ljubav i podršku kojom ste nas obasipali tijekom ovog putovanja gubitka i tuge. Čuvat ćemo lijepe uspomene na moju voljenu majku i zauvijek ćemo čuvati njezinu svjetlost u našim srcima', napisala je u opis njene fotografije.

Posljednji ispraćaj njezine majke bio je prošli tjedan u Palm Beachu, a s Melanijom su stigli suprug Donald, sin Barron i otac Viktor.

Sprovod majke Melanije Trump
GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia 

Bivša prva dama SAD-a održala je emotivan govor.

Njezin nježni duh nije imao granice u stvaranju nasljeđa koje će trajati generacijama. Okretala je glave svojom ljepotom i besprijekornim stilom. Ali, ono što ju je činilo nevjerojatnom bila je njena nepokolebljiva predanost i težak rad’, rekla je i dodala:

Sprovod majke Melanije Trump
GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia 

‘Njezina ljubav prema suprugu Viktoru - mom ocu, mojoj sestri Ines, kao i meni, bila je bezgranična. Njezina briga o drugima nije imala granica, a stvorila je nasljeđe koje će trajati generacijama… Ona je utjelovila najbolju majku, suprugu, baku, svekrvu, bila je pravi svjetionik ljubavi i luksuza u našim životima’.

Sprovod majke Melanije Trump
GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia 

Na kraju govora priznala je da joj je majka bila i zauvijek će biti ‘nezamjenjivo blago’.

I zbog toga sam u potpunosti zahvalna. Počivaj u miru, voljena moja mamice’, poručila je Melania.