Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić, na društvenim mrežama se raspisao o mlakosti.

‘Najgore je kad si mlak. Bljutava hrana, salata bez soli i octa, stablo bez korijenja, pljeva koju vjetar baca malo na lijevo, malo na desno. Koje li jadnosti živjeti ovaj život stavljajući maske na lice ne bi li se svidio svakome kome dolaziš. Doista, nema gore osobine ljudske od - mlakosti. Voda ustajala postaje baruština i leglo nametnika’, napisao je.

‘Probudi se, zar želiš potratiti cijeli život, a da nisi barem jednom stisnuo šaku, pogledao nekog direktno u oči i rekao mu: ja nazad ne idem. Ovo je zadnja linija. I ako se pomaknem samo pola koraka unatrag izdat ću sve ono u što vjerujem i tako ću se pretvoriti u hodajuću utvaru. Bez sjaja u očima, bez strasti i borbe za ono za što se vrijedi boriti. Dragi moji, itekako ste odgovorni. Probudi se ti što spavaš. Da tu našu ljepoticu od zemlje, Hrvatsku našu, sačuvamo rajem na zemlji’, dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Instagram 

Miletić je inače poznat po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i dijeli trenutke iz svog privatnog života. Što se tiče njegovog ljubavnog života, političar je već neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom.