U popularnoj seriji ‘Dadilja’, koja se emitirala od 1993. do 1999., gostovale su brojne poznate osobe. Jedna od njih je glumica i bivša manekenka Marla Maples, javnosti poznata i kao druga supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Donald Trump i Marla Maples bili su u braku
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

U jednoj od epizoda Marla dolazi u kuću Maxwella Sheffielda (Charles Shaughnessy) na audiciju za predstavu na Broadwayu. Kad ju je vidjela, Fran Fine (Fran Drescher) joj je prišla i upoznala se s njom.

Moram reći da mi je jako žao zbog vas i znate već koga, ali sigurna sam da ste već upoznali nekog i da ste potpuno zauzeti’, rekla joj je, aludirajući na njezin prekid s Donaldom Trumpom.

Oh dušo, ne namjeravam uskočiti u novu vezu. Sama sam i nastavljam s karijerom’, odgovorila joj je Marla.

Fran Drescher i Marla Maples su poznate američke glumice
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

Zatim joj je priznala su ona i Maxwell flertovali u prošlosti. Kad je to čuo, batler Niles (Daniel Davis) došao je do nje i lagao joj da mu je Sheffield rekao da joj kaže kako mu je žao, ali da je odlučeno tko će dobiti ulogu i da će je imati na umu za uloge u budućnosti.

Znate kako kažu – kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore’, rekao joj je Niles i ispratio je do izlaza, a Fran mu je zahvalila na tome.

Fran Drescher i Donald Trump na setu serije 'Dadilja'
CBS Collection / Everett / Profimedia 

Inače, Donald Trump i Marla Maples bili su u braku od 1993. do 1999. i dobili su kćer Tiffany. Bivši američki predsjednik također se pojavio u jednoj od epizoda ‘Dadilje’.