Premijerka Srbije Ana Brnabić godinama fura kratku kosu, no znate li da je nekoć izgledala potpuno drukčije? Imala je kosu do ramena, što potvrđuju njezine fotografije iz 2016. 

Ana Brnabić s kratkom kosom
OKSANA TOSKIC / Sipa Press / Profimedia 

Budući da su joj se obveze povećavale, političarka je vjerojatno shvatila da joj kraća frizura oduzima manje vremena za sređivanje, a mnogi se slažu da joj bolje stoji.

Ana Brnabić s kratkom kosom
OLIVER BUNIC / AFP / Profimedia 

Poznato je da je Brnabić pripadnica LGBTQ zajednice i već je 15-ak godina u vezi s atraktivnom liječnicomMilicom Đurđić. Početkom 2019. dobile su sina Igora kojeg je Milica rodila pomoću izvantjelesne oplodnje.

Ana Brnabić i Milica Đurđić imaju sina Igora
ANTONIO AHEL/PIXSELL 

S obzirom na to da u Srbiji ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Ana Brnabić još uvijek ne može biti zakonska skrbnica svome sinu te se trenutačno Milica po zakonu Srbije vodi kao samohrana majka.

Johnny Depp, Milica Đurđić i Ana Brnabić 2021. u Beogradu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Premijerka je ranije u emisiji 'Ami G Show' progovorila o sinu.

'Obožava klasičnu glazbu, to je nevjerojatno. Voli jahanje, konje, životinje. Neku večer sam došla poslije svih sastanaka kući. Kako samo navečer smije gledati crtane filmove, gledali smo njegov omiljeni crtić 'Veseli zečići', stalno ga gledamo. Ima ta epizoda u kojoj se oni igraju i jedan mali ostalima smeta s trubom. Meni je to sve u što se puše truba, a on se okrenuo i rekao: 'To je rog.' Otišla sam na Google i stvarno je bio rog. Rekla sam mu da je pametan, a on se okrenuo prema meni i rekao: 'Kako si zamijenila trubu s rogom?', ispričala je.