Najmlađi sin bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Barron Trump, snimljen je s ocem na Uskrs. Samozatajni tinejdžer držao se sa strane dok je njegov otac, po običaju, izvodio show pred kamerama.

Trump stiže na uskrsnu večeru s Barronom pokazujući svoje prepoznatljive plesne pokrete’, napisao je urednik MediasToucha Ron Filipkowski uz snimku koju je objavio na društvenoj mreži X.

Mnogi su komentirali da je Barronu bilo vidno neugodno zbog ponašanja oca.

I nama bi bilo Barrone’, pisali su na X-u.

Inače, Barron je rođen 20. ožujka 2006. i ima 18 godina. Djetinjstvo je proveo u raskošnom obiteljskom penthouseu u New Yorku, dok je pohađao prestižne privatne škole na Upper West Sideu na Manhattanu, piše People.

Barron Trump je sin Donalda i Melanije Trump
Chris Kleponis/CNP/AdMedi / Sipa Press / Profimedia 

Kad je Donald izabran za predsjednika i započeo svoj mandat u siječnju 2017., Barron i Melania ostali su na Manhattanu kako bi on mogao završiti školsku godinu. Tog je ljeta upisao biskupsku školu St. Andrew’s u Marylandu i službeno se preselio u Bijelu kuću s ostatkom obitelji.

Barron Trump je sin Donalda i Melanije Trump
Ron Sachs/Pool Via CNP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dok su Donaldova starija djeca - Ivanka, Donald Trump Jr., Eric i Tiffany imali uloge u očevu predsjedničkom mandatu, Barronova privatnost bila je strogo čuvana. Čak i nakon završetka Donaldova mandata, Melania je nastavila štititi svog sina od očiju javnosti.

'Uvijek je njega stavljala na prvo mjesto. Ona je dobra majka', rekao je izvor za People u ožujku 2023.

Barron Trump je sin Donalda i Melanije Trump
Stefani Reynolds / Pool via CNP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kad je završio Trumpov predsjednički mandat 2021., otkriveno je da će Barron pohađati privatnu školu Oxbridge Academy u Palm Beachu na Floridi, gdje bi trebao diplomirati ove godine. U rujnu 2023., dok je razgovarao s Megyn Kelly, Donald je pohvalio svog najmlađeg sina.

'Barron je jako dobar sportaš. On je dobro dijete, zgodan dječak i odličan učenik', rekao je.

Barron Trump je sin Donalda i Melanije Trump
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Barron je visok čak 201 centimetar. Uz djeda i baku naučio je slovenski, a navodno je samo volio jela koja bi mu skuhala baka Amalija.