Donald Trump prihvatio je republikansku predsjedničku nominaciju pred oduševljenom publikom na Nacionalnoj konvenciji Republikanaca u Milwaukeeju.

Donald i Melania Trump u braku su od 2005.
Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia 

Svu pažnju privukla je njegova supruga Melania koju u posljednje vrijeme ne viđamo često u javnosti. Zablistala je u crvenom outfitu te je razmijenila zagrljaje i poljupce s njim, a držali su se i za ruke.

Donald i Melania Trump u braku su od 2005.
ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia 

Duboko sam počašćen što mi se na ovom putovanju pridružila moja nevjerojatna supruga Melania. Hvala ti, Melania, i hvala ti za tvoje lijepo pismo Americi u kojem pozivaš na nacionalno jedinstvo. Očaralo je mnoge’, poručio je Trump supruzi s pozornice, osvrnuvši se na njezino pismo upućeno javnosti nakon pucnjave na Trumpa.

Donald i Melania Trump u braku su od 2005.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Bivša prva dama u pismu je nazvala napadača 'čudovištem' te je opisala trenutak kad je gledala kako metak pogađa uho njezinog muža.

Kad sam gledala taj nasilni metak kako pogađa mog supruga Donalda, shvatila sam da su moj i Barronov život na rubu razarajuće promjene. Zahvalna sam hrabrim agentima tajne službe koji su riskirali vlastite živote kako bi zaštitili mog supruga. Čudovište je mog supruga vidjelo kao neljudski politički stroj i pokušalo je uništiti sve Donaldove strasti, njegov smijeh, domišljatost, ljubav prema glazbi i inspiraciju’, napisala je među ostalim na društvenoj mreži X.

Podsjetimo, supružnici su u braku od 2005. te imaju 18-godišnjeg sina Barrona. Godinama se šuškalo da Melania ne podnosi Donalda, a nekoliko je puta snimljena kako odbija primiti svog muža za ruku. Spominjao se i razvod, no čini se kako su supružnici ipak u dobrim odnosima.