On je gradonačelnik Splita, a ona saborska zastupnica. Ivica i Marijana Puljak dokaz su da politika i ljubav može ići zajedno. U braku su od 1995., a upoznali su se na prvoj godini fakulteta.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
Jadran Babić 

Ivica je više puta na Facebooku objavio njihove fotografije iz mladosti i otkrio kako su izgledali na vjenčanju.

Nosim je od 1995. godine’, napisao je jednom u opis romantične objave.


Neki su tad komentirali da je Marijana u mladosti sličila na Baby iz Prljavog plesa, a on na milijardera Billa Gatesa.

Ranije je Ivica podijelio njihovu fotografiju iz mladosti te je usporedio s novijom fotkom.

Malo manje kose, malo više kila, ali ljubav ista’, poručio je tad.


U intervjuu za Story prošle godine oboje su priznali kako dosad nisu imali nijednu ozbiljniju svađu ni krizu u braku.

Rekao bih da imamo nekoliko osnovnih principa po kojima se vodimo. To su sloboda, poštovanje, povjerenje i ljubav. Zbog odvojenog života nismo ni previše bili zajedno pa i to pridonosi odnosu, ne stignemo se ni posvađati. Kada malo bolje promislim, Marijana i ja se nikada nismo ozbiljno posvađali’, rekao nam je Ivica kroz smijeh.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
MILAN SABIC/PIXSELL 

Supružnici imaju troje djece - kćeri Emu i Ivu te sina Tomu.

Naša su djeca odrasla. Najstarija kći Ema ima 26 godina i živi u Francuskoj, blizu Ženeve. Magistrirala je na FER-u, smjer računarstvo i potom upisala doktorat u Barceloni, koji sada radi u Ženevi. Sin Toma ima 22 godine, živi u Zagrebu i studira također na FER-u, smjer računarstvo. Najmlađa kći, 17-godišnja Iva sada je završila drugi razred srednje škole MIOC’, ispričao je Ivica.

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Naravno da se brinem za djecu, ali nisam im stalno za vratom. Važno nam je znati da je sve u redu s njima, a čujemo se po potrebi. U današnje doba videopoziva na raznim kanalima, mobitelima, laptopima i kad smo daleko, čini se kao da smo svi blizu. Jer kad god trebamo jedni druge, vrlo brzo se čujemo i vidimo. Naša su djeca zaista samostalna, izrasli su u vrijedne mlade ljude i, ako nisam dosad dovoljno naglasila, jako smo ponosni na njih’, dodala je Marijana.