Jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj, L’Adria Story Hall of Fame, sinoć je okupio brojne poznate 'face', a event nije propustio ni bivši predsjednik SDP-a, saborski zastupnik Socijaldemokrata Davor Bernardić.

Davor Bernadić je poznati hrvatski političar
Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

Drago mi je što sam večeras ovdje. Ono što mi je prije svega izuzetno važno je to da je Story u zadnjih 10-ak godina, organizirajući ovo i djelujući u Hrvatskoj, pokrenuo puno humanitarnih akcija, puno važnih aktivnosti koje se tiču prevencije, pogotovo od raka dojke, debelog crijeva, kolonoskopije i mamografije i puno zdravstvenih akcija koje su imale za cilj pomoći najugroženijim skupinama žena i muškaraca. Prema tome, mislim da Story definitivno u hrvatskom društvu ima, uz taj veliki medijski utjecaj, i jedan veliki humanitarni utjecaj i to je ono važno. I zato se zadnjih 12-13 godina redovno odazivam na vaša događanja’, rekao nam je.

Davor Bernardić na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

A evo što kaže gdje planira ljetovati.

Ja ljetujem na Mljetu, uglavnom svake godine, tu i tamo napravim mali đir po obali. Odem na naše lijepe manifestacije očuvanja hrvatske kulturne baštine poput Sinjske alke ili Maratona lađa tako da ću i ove godine biti u tom điru. Naravno, volim otići u Istru, Motovun Film Festival je po meni jedan od dva najvažnija događaja svako ljeto, uz Dubrovačke ljetne igre. Prema tome, negdje ću tu biti. Bit ću relativno kratko kao i svake godine, nisam pobornik dugog odmora, onda se čovjek teško vraća na posao. Inače rijetko mirujem, uvijek sam u nekom movingu, uvijek moram nešto raditi’, poručio je.

Davor Bernadić je poznati hrvatski političar
Instagram 

Političar nam je otkrio što očekuje od 'superizborne' godine koja slijedi.

Mi Socijaldemokrati smo osnovali jednu novu političku stranku i vjerujem da će, zbog toga što smo dosljedni, uporni, radišni i imamo najbolji program, to uskoro građani prepoznati i da će za naš blok, našu političku opciju i našu platformu dati svoj glas. I naravno, očekujemo da ćemo na sljedećim izborima mi biti jedno od iznenađenja, odnosno alternativa bez koje neće biti moguće formirati novu hrvatsku Vladu’, zaključio je.

Davor Bernadić je poznati hrvatski političar
STORY ARHIVA 

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koja je svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvela uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija