Bivši predsjednik SDP-a i saborski zastupnik Socijaldemokrata, Davor Bernardić, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira sa psom.

'Rita i ja – prijatelja dva', napisao je u opis objave.

Davor Bernardić pozirao sa psom
Instagram 

Ovaj političar nije propustio L’Adria Story Hall of Fame, jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj koji se održao u utorak.

Davor Bernardić na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Drago mi je što sam večeras ovdje. Ono što mi je prije svega izuzetno važno je to da je Story u zadnjih 10-ak godina, organizirajući ovo i djelujući u Hrvatskoj, pokrenuo puno humanitarnih akcija, puno važnih aktivnosti koje se tiču prevencije, pogotovo od raka dojke, debelog crijeva, kolonoskopije i mamografije i puno zdravstvenih akcija koje su imale za cilj pomoći najugroženijim skupinama žena i muškaraca. Prema tome, mislim da Story definitivno u hrvatskom društvu ima, uz taj veliki medijski utjecaj, i jedan veliki humanitarni utjecaj i to je ono važno. I zato se zadnjih 12-13 godina redovno odazivam na vaša događanja’, ispričao nam je tad.

Davor Bernardić je poznati hrvatski političar
Instagram 

A evo što je rekao gdje planira ljetovati.

Ja ljetujem na Mljetu, uglavnom svake godine, tu i tamo napravim mali đir po obali. Odem na naše lijepe manifestacije očuvanja hrvatske kulturne baštine poput Sinjske alke ili Maratona lađa tako da ću i ove godine biti u tom điru. Naravno, volim otići u Istru, Motovun Film Festival je po meni jedan od dva najvažnija događaja svako ljeto, uz Dubrovačke ljetne igre. Prema tome, negdje ću tu biti. Bit ću relativno kratko kao i svake godine, nisam pobornik dugog odmora, onda se čovjek teško vraća na posao. Inače rijetko mirujem, uvijek sam u nekom movingu, uvijek moram nešto raditi’, poručio je.