Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec na društvenim mrežama je objavio fotografiju žvakaće gume koju mu je poklonila supruga Nikolina.

Moja najdraža supruga se odlučila isprsiti i počastiti me. Hvala ti najdraža što nikada ne štediš na meni. Samo luksuz!’, napisao je.


Ovaj političar nedavno je snimljen na L’Adria Story Hall of Fameu. Tad smo ga pitali prepoznaju li ga na ulici više nego prije s obzirom na to da je sudjelovao u ‘Plesu sa zvijezdama’.

Dario Zurovec natjecao se u showu 'Ples sa zvijezdama'
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

Puno je veća prepoznatljivost, bilo mi je najsimpatičnije kad me je jedan klinac u trgovini zaustavio, jer sam za prvi april objavio da sam ozlijedio nogu. I on dođe do mene i kaže: ‘Bok Dario’, ja mu odgovorim: ‘Bok, bok’. I on mi pogleda nogu, otrči do svoje mame i kaže joj: ‘Mama, mama, nije ozlijeđen, sve je okej’. Tako da je puno veća prepoznatljivost, ali vrlo pozitivna prepoznatljivost’, rekao nam je.

Dario Zurovec natjecao se u showu 'Ples sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

A evo što kaže njegova supruga s kojom je prošle godine dobio kćer Milu.

Supruga je zadovoljna što sam konačno više doma i da mogu konačno neke stvari napraviti, a kćeri rastu zubi pa je sad vrlo promjenjiva, ali dobro – to su standardne dječje stvari’, poručio je.