Hrvatska je sinoć pobijedila Nizozemsku 4-2 u prvoj polufinalnoj utakmici Uefine Lige nacija, a Vatrenima su čestitali brojni domaći političari i poduzetnici.

Hrvatska je u finalu Lige nacija! Sjajna pobjeda Vatreni, ponovno ste ostavili srce na terenu. Čestitke izborniku Daliću, kapetanu Modriću i svim reprezentativcima!’, napisao je premijer Andrej Plenković.


‘Čestitam našoj reprezentaciji na pobjedi i ulasku u finale Lige nacija! Bila je to borbena igra do samoga kraja. Bravo vatreni!’, poručio je predsjednik SDP-a Peđa Grbin.


Iznad svih HRVATSKA!’, javio se i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.


‘Ovo mi je top. Još ćemo imati doček na Trgu u ponedjeljak. Doduše morao sam guglati kako se točno zove natjecanje, ali nema veze. Volio bih u finalu Talijane i da dignemo taj pehar. Pehar Kupa nacija. Idemo Hrvatska!’, komentirao je poduzetnik i bivši političar Gordan Maras.


Mala naša Hrvatska opet igra najveće tekme. Hrvatska, ljubavi moja’, napisao je saborski zastupnik Marin Miletić.


‘Sjajna Hrvatska protiv Nizozemske 4:2. Specijalna bolnica Sv. Katarina ponosna je službena zdravstvena institucija Hrvatske nogometne reprezentacije’, poručio je bivši ministar znanosti i obrazovanja, Dragan Primorac.


Hrvati standardno nevjerojatni, ali ima se čemu veseliti ova Nizozemska. Odlična momčad. Odlična partija’, oduševljena je i poduzetnica Mirjana Hrga.


Hrvatska u finalu, koje je na rasporedu u nedjelju, čeka pobjednika utakmice između Španjolske i Italije, koja se igra u četvrtak u 20:45 sati.