Djevojka slovenskog premijera Roberta Goloba (56), Tina Gaber, na Instagramu je objavila video na kojem zavodljivo trči plažom u Dominikanskoj Republici, a društvo joj prave psi. Nosila je crni top koji je istaknuo njezinu isklesanu figuru, a pratitelji na društvenoj mreži su je pohvalili.

Ova atraktivna brineta je voditeljica, poduzetnica i bivša Miss Hawaiian Tropic. Također, ona je diplomirana sociologinja i aktivno se bavi promicanjem prava životinja i veganskog načina života. 

Tina Gaber je nova partnerica slovenskog premijera Roberta Goloba
Instagram 

Na Instagramu je prati više od 20 tisuća fanova, među kojima je i slovenski premijer, a ona prati i njega. Redovito objavljuje atraktivne fotografije na kojima ističe svoju vitku figuru.

Tina Gaber je nova partnerica slovenskog premijera Roberta Goloba
Instagram 

Golob i 20 godina mlađa djevojka više se ne skrivaju pa su se početkom veljače pojavili na državnoj proslavi, odnosno na dodjeli Prešernovih nagrada. Tina je tad blistala u bijeloj haljini, dok se premijer odlučio za crno, klasično odijelo.

Robert Golob i Tina Gaber više se ne skrivaju
Borut Zivulovic/PIXSELL 

Ona je poznata i kao bivša djevojka slovenskog pjevača Jana Plestenjaka. Također, pisalo da je bila u vezi s bivšim slovenskim ministrom za promet, Patrikom Vlačičem.

Tina Gaber je nova partnerica slovenskog premijera Roberta Goloba
Instagram 

Golob je preko svog kabineta poručio kako nema namjere javno komentirati svoj privatni život. Donedavno je bio u braku s Janom Nemec s kojom ima dvoje djece, a i dalje nije poznato jesu li se službeno razveli.