Supruga kralja Charlesa III, kraljica Camilla, iza sebe ima brak s Andrewom Parkerom Bowlesom. U braku su bili od 1973. do 1995. i dobili dvoje djece – kćer i sina.

Tko je kći kraljice Camille?

Ona je Laura Lopes, rođena je 1. siječnja 1978. i ima 45 godina. Po zanimanju je kustosica u umjetničkoj galeriji te vodi privatan, obiteljski biznis. Danas su ona i njezin brat službeno dio kraljevske obitelji, no oboje se ne smatraju aristokracijom.

Camilla Parker Bowles s djecom
Profimedia 

Nemaju kraljevske titule, a navodno neke stvari ne mogu ni zaboraviti. Kao što znamo, Camilla se mnogo puta našla na udaru pokojne princeze Diane i njezinih sinova prinčeva zbog odnosa s Charlesom, a njezina su je djeca u tim trenucima uvijek branila.

Laura Lopes i Tom Parker Bowles su kći i sin Camille Parker Bowles
Profimedia 

Iako je Camilla baš zbog romanse s Charlesom ostavila njihova oca, Tom i Laura uvijek su svojoj majci bili podrška. Upravo je Laura imala prave okršaje s kraljevskom obitelji. Naime, navodno se ona i princ William nekoć nisu podnosili.

Camilla Parker Bowles s djecom
Profimedia 

William nije mogao očima vidjeti Camillu, a Laura mu je to zamjerala pa je navodno čak dolazilo do verbalnih svađa između njih dvoje. Ipak, danas su u dobrim odnosima, jer je upravo Laurina kći bila djeveruša na vjenčanju Williama i Kate Middleton 2011. godine.

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
Profimedia 

Što se tiče njezinog privatnog života, od 2006. je u braku s Harryjem Lopesom (45), računovođom i bivšim modelom Calvina Kleina.

Laura Lopes i Harry Lopes u braku su od 2006.
Steve McGarry / Newscom / Profimedia 

Supružnici imaju troje djece - kćer Elizu (15) i sinove blizance, Gusa i Louisa (13).