Gradonačelnik Svete NedeljeDario Zurovec na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s Mateom Cvenićem koji u Svetoj Nedelji otvara plesni tečaj.

Kroz show ‘Ples sa zvijezdama’ upoznao sam mnoge divne ljude. Mateo Cvenić, dugogodišnji prvak u latinu, jedan je od njih, a od ove jeseni otvara plesnu školu kod nas’, napisao je.

Fotografiju mu je komentirao i Mateo koji je napisao: ‘Idemo svi na pleeees’. Podsjetimo, obojica su se natjecala u posljednjoj sezoni ‘Plesa sa zvijezdama’. I dok je Zurovcu plesna partnerica bila Helena Janjušević, Mateo je plesao s glumicom i pjevačicom Tarom Thaller.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Početkom lipnja ove godine domaću je javnost iznenadila vijest da se Tara razvodi od Farisa Pinje nakon samo godinu i pol dana braka.

Ubrzo nakon toga počelo se šuškati da je razlog razvoda bio njezin plesni mentor Mateo Cvenić. Nama je u redakciju stigla fotografija na kojima se njih dvoje na moru drže za ruke, a kad smo je zvali za komentar, nije htjela ništa reći.

Tara Thaller i Mateo Cvenić bili su partneri u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

No zato je o svom razvodu ranije progovorila za Story.hr.

'Faris i ja smo zajedno došli do te odluke. Mladi smo, život jednostavno tako nekad kroji svoje planove. Volimo se, podržavamo i poštujemo, to je otprilike to. Ostali smo, naravno, u prijateljskim odnosima', rekla nam je.