Bivša ministrica i desna ruka Ive Sanadera, Bianca Matković, nedavno se pojavila na reviji modnog dvojca ELFS i zablistala u crnom outfitu.

Bianca Matković je bivša hrvatska ministrica
Petra Perkov 

Kad je u pitanju njezin privatni život, već je 24 godine u braku sa suprugom Vladimirom

Bianca Matković je 24 godine u braku sa suprugom Vladimirom
IGOR KRALJ/PIXSELL 

O njemu je progovorila krajem 2018., kad je bila gošća Pressinga na N1 Televiziji.

Zajedno smo od srednje škole, uvijek smo bili velika potpora jedno drugome. Da se on nije složio da idem političkim putem, ne bih išla. Nije bilo jednostano. Bio je jedan ružan period, kad ne znate hoćete li moći otići u dućan jer će vas netko gađati nečim… Obitelj je trpila’, rekla je.

Bianca Matković je 24 godine u braku sa suprugom Vladimirom
MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Ekonomistica koja je ušla u politiku na velika vrata u vrijeme Ive Sanadera bila je zadužena za disciplinu i u stranci i u državi. Zbog toga su je zvali Atila, bič Božji i Crna mamba. Ovako je u intervju za N1 komentirala svoje nadimke.

Bianca Matković je bivša hrvatska ministrica
Jurica Galoic/PIXSELL 

Vjerojatno ljudima koji me ne znaju to zvuči strašno. Stvorena je slika o meni kao o nekome tko sije teror i jede malu djecu. S 28 godina postati šef kabineta premijera je vrlo odgovorna funkcija. Treba se nametnuti. Moji rezultati su govorili kako radim, ali osobni PR mi nije u prvom planu i nisam se predstavljala kao netko tko se mora svidjeti ljudima. Od svojih suradnika sam očekivala red, rad i disciplinu. Mislim da smo napravili neke vrlo dobre stvari u tom periodu’, poručila je Matković koja se nakon izlaska iz politike ‘bacila’ u poslovne vode.