Saborska zastupnica i politička tajnica SDP-a, Mirela Ahmetović, na društvenoj mreži X (donedavno Twitter) objavila je pismo koje je dobila s drugog kraja svijeta od nepoznate osobe.

Mirela Ahmetović je saborska zastupnica
Patrik Macek/PIXSELL 

Seksualni manijaci su svuda oko nas. Ovaj se opet javlja iz Australije. Tamo je pobjegao kao i njegovi ustaški uzori pa bi prijetnjama htio da i ja odem iz HR. Moram ga razočarati-ja iz svoje domovine ne bježim. Naprotiv, imam veliki motiv boriti se protiv ovakvih idiota’, napisala je.

A evo koji je sadržaj pisma.

Kako te lipo viditi u Hrvatskom saboru kako muljaš. Ti uopće ne znaš šta govoriš. Puna si ida. Ti si histerična. Nađi nekoga koji je osunećen da te smiri jer ti je vrime da nađeš nekoga koji će te zadovoljiti. Ako nema u Hrvatskoj, odeš u BiH i dovedeš nekoga mujagu. Tako da i on dođe do Hrvatskog sabora. Nastaviti braniti toga četnika Grbina koji isto mulja kao i ti’, napisao je anonimni pošiljatelj i dodao:

Mirela Ahmetović je saborska zastupnica
Neva Zganec/PIXSELL 

Nemoj da se siliš jer svemu dođe kraj pa će tako i tebi doći. Moj prijedlog za tebe ako ne uspiješ u Hrvatskoj odeš u BiH kod svojih osunećenih, oni će ti pomoći. Nemoj da se više bacaš po cesti jer možeš da ozlijediš onu stvar između nogu. Za dom spremni. Podržavaj četnika za premijera kojemu fali kokarda, a tebi turban. Srami se stoko muslimanska. Kupi prnje i u BiH'.