Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec, objavio je fotografiju na kojoj pozira ispred Klinike za psihijatriju. U opisu objave se našalio.

Završio sam u psihijatrijskoj ustanovi... Na proslavi 65. rođendana Klinike za psihijatriju Sveti Ivan Zagreb, u našem neposrednom susjedstvu u Jankomiru. Zahvaljujem se ravnatelju i predstojniku klinike na pozivu te fenomenalnim ljudima s kojima na redovnoj bazi surađujemo te s kojima provodimo dislocirani studij dentalne medicine i sestrinstva. Ujedno, malo je znana činjenica kako je sama klinika sređena kao malo bolji hostel. Prije koju godinu su zgrade kompletno energetski obnovljene, inovativni su načini liječenja, a sama klinika je opremljena od moderne knjižnice do teretane. Želim vam još mnogo uspješnih godina djelovanja, a danas vam želim lijep i... lud provod’, napisao je.

Dario Zurovec natjecao se u showu 'Ples sa zvijezdama'
Instagram 

Ovaj političar postao je poznat široj javnosti kad se natjecao u popularnom showu ‘Ples sa zvijezdama’. Nedavno je objavio fotografiju na kojoj pozira s kćeri Milom.

Moja mala djevojčica.... Ponekad me izludi, ponekad nasmije, na navrate mi poteku suze, u zadnje vrijeme najviše radosnice i poprilično me iznenadi koliko sve razumije. Zapitam se tko je kome roditelj i kako me manipulira, a na koncu, svima se, pogotovo svom tati vrlo lako uvuče pod kožu. Siguran sam kako svaki otac doživi isti taj blagoslov i kako nam je to motivacija za bolje sutra za našu djecu. Stoga svim našim princezama želim sretan Međunarodni dan djevojčica i da im budemo čim bolji roditelji’, napisao je Zurovec koji je kćer dobio sa suprugom Nikolinom.