Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec, objavio je fotografiju na kojoj pozira s kćeri Milom.

Moja mala djevojčica.... Ponekad me izludi, ponekad nasmije, na navrate mi poteku suze, u zadnje vrijeme najviše radosnice i poprilično me iznenadi koliko sve razumije. Zapitam se tko je kome roditelj i kako me manipulira, a na koncu, svima se, pogotovo svom tati vrlo lako uvuče pod kožu. Siguran sam kako svaki otac doživi isti taj blagoslov i kako nam je to motivacija za bolje sutra za našu djecu. Stoga svim našim princezama želim sretan Međunarodni dan djevojčica i da im budemo čim bolji roditelji’, napisao je.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

Ovaj simpatični političar, koji je kćer dobio sa suprugom Nikolinom, našao se u fokusu javnosti krajem lipnja kad je otkrio da mu kći nije upala u vrtić.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

Svi me već danima zafrkavaju da sam vjerojatno jedini gradonačelnik u Hrvatskoj koji nije uspio upisati dijete u vrtić. Zadovoljili smo sve potrebne uvjete. Supruga i ja smo oboje u stalnom radnom odnosu, prebivalište i boravište nam je u Svetoj Nedelji, kći će u rujnu imati više od godinu dana.... Prijavili smo se i nismo upali. Nemam ništa protiv, želim da u Svetoj Nedelji sve bude transparentno, a pravila su pravila’, rekao je tad za Večernji list.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

Podsjetimo, Zurovec je široj javnosti postao poznat kad se natjecao u popularnom showu ‘Ples sa zvijezdama’.