Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec otkrio je da njegova jednogodišnja kći najesen ipak neće u jaslice. Naime, našao se među tisućama roditelja Zagreba i Zagrebačke županije koji za svoju djecu nisu uspjeli dobiti mjesto u vrtiću.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

Svi me već danima zafrkavaju da sam vjerojatno jedini gradonačelnik u Hrvatskoj koji nije uspio upisati dijete u vrtić’, rekao je kroz smijeh za Večernji list i dodao:

Zadovoljili smo sve potrebne uvjete. Supruga i ja smo oboje u stalnom radnom odnosu, prebivalište i boravište nam je u Svetoj Nedelji, kći će u rujnu imati više od godinu dana.... Prijavili smo se i nismo upali. Nemam ništa protiv, želim da u Svetoj Nedelji sve bude transparentno, a pravila su pravila’.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

Njegovu kći čuvat će, kaže, baka i djed, a obitelj razmišlja i o tome da joj pokuša pronaći mjesto u nekom od privatnih vrtića.

Inače, Zurovec je početkom lipnja snimljen na L’Adria Story Hall of Fameu. Tad smo ga pitali prepoznaju li ga na ulici više nego prije s obzirom na to da je sudjelovao u showu ‘Ples sa zvijezdama’.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Puno je veća prepoznatljivost, bilo mi je najsimpatičnije kad me je jedan klinac u trgovini zaustavio, jer sam za prvi april objavio da sam ozlijedio nogu. I on dođe do mene i kaže: ‘Bok Dario’, ja mu odgovorim: ‘Bok, bok’. I on mi pogleda nogu, otrči do svoje mame i kaže joj: ‘Mama, mama, nije ozlijeđen, sve je okej’. Tako da je puno veća prepoznatljivost, ali vrlo pozitivna prepoznatljivost’, rekao nam je političar.