Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec, objavio je snimku na kojoj se njegova kći Mila igra na podu i 'udara pečate'.

'Ja u saboru: Hrvatska treba jaču digitalizaciju, manje administracije i manje UDARAČA PEČATA Istovremeno kod mene doma:', napisao je, a objava je oduševila pratitelje na Instagramu.

Dario Zurovec natjecao se u showu 'Ples sa zvijezdama'
Instagram 

Ovaj političar postao je poznat široj javnosti kad se natjecao u popularnom showu 'Ples sa zvijezdama'. Nedavno je objavio fotografiju na kojoj pozira s kćeri.

'Moja mala djevojčica.... Ponekad me izludi, ponekad nasmije, na navrate mi poteku suze, u zadnje vrijeme najviše radosnice i poprilično me iznenadi koliko sve razumije. Zapitam se tko je kome roditelj i kako me manipulira, a na koncu, svima se, pogotovo svom tati vrlo lako uvuče pod kožu. Siguran sam kako svaki otac doživi isti taj blagoslov i kako nam je to motivacija za bolje sutra za našu djecu. Stoga svim našim princezama želim sretan Međunarodni dan djevojčica i da im budemo čim bolji roditelji', napisao je Zurovec koji je kćer dobio sa suprugom Nikolinom.