Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec, jedan je od najpoznatijih hrvatskih političara. Široj javnosti postao je poznat kad se natjecao u popularnom showu ‘Ples sa zvijezdama’.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Na društvenim mrežama ponekad dijeli trenutke iz privatnog života, a u svibnju prošle godine pozirao je s majkom povodom Majčinog dana. Tad je prepričao njihov razgovor.

Mama: "Jutro sinek. Kak si? Jesi se naspal bar?" Ja: "Jutro. Dobro sam. Sna uvijek fali. Sretan ti majčin dan! Evo i mali poklon." Mama: "A fala sinek, a kaj si se trošil. Nisi trebal. Jesi jel? Budeš kavicu s nama popil? Ja: "Budem kavicu, jel sam, ali moram brzo dalje. E čuj, ajmo se slikat za moj fejs, danas je ipak Majčin dan." Mama: "Aaaa, kaj ti je, nemam ni frizure nit sam se oblekla. Daj čekaj da si bar ruke operem i malo počešljam." Ja: "Ma super si mama. Budemo malo obradili fotku na mobu." Mama: "Buš buš. Sad se strpi malo da se sredim." (5 minuta prođe...) Mama: "Možemo sinek." Ja: "Eto vidiš, super si!"’, napisao je i dodao:

Dario Zurovec natjecao se u showu 'Ples sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

‘I ova mala konverzacija s mamom, sasvim tipična i uobičajena, vrijedi više od svih sinekura i ministarstarskih pozicija svijeta. Sretan sam i ponosan što imam ovakvu mamu, koja mi je pružila maksimum dobrote i sve svoje snage. Danas pak ja gledam kako da njoj i ocu bude čim lakše, makar se ponekad i pokefali oko toga. Budite ponosni i vi na svoje roditelje i svoje majke. Svim majkama želim sretan Majčin dan!’.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

Političar je nedavno objavio fotografiju na kojoj pozira s kćeriMilom.

Moja mala djevojčica.... Ponekad me izludi, ponekad nasmije, na navrate mi poteku suze, u zadnje vrijeme najviše radosnice i poprilično me iznenadi koliko sve razumije. Zapitam se tko je kome roditelj i kako me manipulira, a na koncu, svima se, pogotovo svom tati vrlo lako uvuče pod kožu. Siguran sam kako svaki otac doživi isti taj blagoslov i kako nam je to motivacija za bolje sutra za našu djecu. Stoga svim našim princezama želim sretan Međunarodni dan djevojčica i da im budemo čim bolji roditelji’, napisao je Zurovec koji je kćer dobio sa suprugom Nikolinom.