Književnica Vedrana Rudan komentirala je ovogodišnje predstavnike Hrvatske i Srbije na Eurosongu.

Ja sam gledala taj vaš show da vidim stage. Mene fascinira to što vi radite, kako ta svjetla, recimo, mene to zanima. A pobjednica i njena pjesma mi se ne sviđaju. Čula sam da ima fenomenalan glas, ali ja se ne razumijem u glasove. Ja isto kao da sam dijete, ja volim pokrete, galamu, dreku, svjetlo, efekte, to volim. Ne razumijem pobjedničku pjesmu. Vjerojatno jako, jako dobar glas ima cura o kojoj sad pričaju, ona izgleda kao da ima 10, 15, 16, ali sad ispade da ima 39 godina. Ja pratim te bitne stvari. I žena vjerojatno dobro pjeva, sigurno, ali ja ne volim to’, rekla je o srpskoj predstavnici Teya Dori, tijekom gostovanja u emisiji ‘Jutro’ na Prvoj televiziji.

Vedrana Rudan je poznata hrvatska književnica
YouTube/screenshot 

Zatim se osvrnula na pjevačicu Breskvicu koja je bila drugoplasirana na srpskoj Dori, a dotaknula se i Baby Lasagne koji će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

A ta Breskvica, o njoj ne znam ništa, ali je moja unuka ogorčena što Breskvica nije pobijedila jer je Breskvica za nju Majka Božja, a ja Breskvicu nisam čula, vidjela sam njenu fotografiju! A ova mi je malo dosadnjikava jer vjerojatno nemam glazbeni ukus razrađen, a ovaj naš ništa ne govori, skače, urla, vrišti, meni se to sviđa, glavno da ne govoriš ništa, da nisi pametan, deri se i skači’, poručila je.

Vedrana Rudan je poznata hrvatska književnica
YouTube/screenshot 

Vedrana Rudan je inače poznata po tome da u intervjuima i svojim tekstovima bez dlake na jeziku komentira aktualnosti i dijeli svoje stavove o određenim temama, a mnogi su oduševljeni njezinim načinom pisanja.