Internetom kruži fotografija na kojoj premijerka SrbijeAna Brnabić pozira sa svojom partnericom Milicom Đurđić, njhovim sinom i psom. Mnogima je pažnju na fotografiji privukao jedan komad namještaja - njihov kauč.


Kako piše Zadovoljna.rs, arhitekti i dizajneri interijera potvrdili su im da se radi o luksuznoj ‘bubble sofi’, koja je veliki hit u svijetu. Riječ je o sofi brenda Roche Bobois, koju je stvorio Saša Lakić, dizajner srpskog podrijetla koji radi u Francuskoj i Luksemburgu.

Ana Brnabić je srpska premijerka
Yonhap News / Newscom / Profimedia 

Čuveni kauč od mjehurića, koji je Lakić dizajnirao 2014, prepoznatljiv je po mekim linijama, trodimenzionalnim presvlakama i živim bojama. Cijena ovog komada namještaja kreće se od tri do 15 tisuća eura, ovisno o modelu i boji.

Johnny Depp, Milica Đurđić i Ana Brnabić 2021. u Beogradu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsjetimo, Ana i Milica u vezi su 15-ak godina, a navodno su se upoznale preko zajedničke prijateljice. Tamošnji mediji pisali su da su se upoznale u jednom gay klubu te su nakon toga nastavile kontakt. Početkom 2019. dobile su sina Igora kojeg je Milica rodila pomoću izvantjelesne oplodnje.

Ana Brnabić i Milica Đurđić imaju sina Igora
ANTONIO AHEL/PIXSELL 

S obzirom na to da u Srbiji ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Ana Brnabić još uvijek ne može biti zakonska skrbnica svome sinu te se trenutačno Milica po zakonu Srbije vodi kao samohrana majka.