Predsjednica Narodne skupštine Srbije i bivša premijerka te države, Ana Brnabić i njezina atraktivna partnerica Milica Đurđić snimljene su na koncertu Nicka Cavea u Beogradu. Modno su se uskladile i bile su dobro raspoložene.

Ana Brnabić i Milica Đurđić imaju sina Igora
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Njih dvije u vezi su 15-ak godina, a navodno su se upoznale preko zajedničke prijateljice. Tamošnji mediji pisali su da su se upoznale u jednom gay klubu te su nakon toga nastavile kontakt. Početkom 2019. dobile su sinaIgora kojeg je Milica rodila pomoću izvantjelesne oplodnje.

Ana Brnabić i Milica Đurđić imaju sina Igora
ANTONIO AHEL/PIXSELL 

S obzirom na to da u Srbiji ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Ana Brnabić još uvijek ne može biti zakonska skrbnica svome sinu te se trenutačno Milica po zakonu Srbije vodi kao samohrana majka.

Ana Brnabić i Milica Đurđić imaju sina Igora
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Brnabić je ranije u emisiji 'Ami G Show' progovorila o sinu.

'Obožava klasičnu glazbu, to je nevjerojatno. Voli jahanje, konje, životinje. Neku večer sam došla poslije svih sastanaka kući. Kako samo navečer smije gledati crtane filmove, gledali smo njegov omiljeni crtić 'Veseli zečići', stalno ga gledamo. Ima ta epizoda u kojoj se oni igraju i jedan mali ostalima smeta s trubom. Meni je to sve u što se puše truba, a on se okrenuo i rekao: 'To je rog.' Otišla sam na Google i stvarno je bio rog. Rekla sam mu da je pametan, a on se okrenuo prema meni i rekao: 'Kako si zamijenila trubu s rogom?', ispričala je.