Javier Milei (53) je novi predsjednik Argentine. Nakon što je pobijedio na izborima, odmah je porastao interes za njegovom partnericom Fatimom Florez.

Tko je Fatima Florez?

Ona je argentinska glumica koja je uglavnom poznata po imitacijama poznatih i slavnih te vođenju obiteljskih game showova. Rođena je 3. veljače 1981. i odrasla je u Olivosu. Njezin otac Oscar radio je kao arhitekt, a majka Marta bila je profesorica geografije. Par je imao tri kćeri i razišao se kad je Fatima imala devet godina.

Nakon razvoda roditelja, borila se s anoreksijom te je u jednom trenutku spala na samo 40 kilograma.

Skrivala sam to, posebno pred roditeljima, kad su me pitali jesam li jela, a ja sam im lagala, rekla sam da jesam dok zapravo ništa nisam pojela ili bih pojela samo jabuku. Zato danas uvijek govorim roditeljima da provjere jedu li im djeca i što rade u kupaonici. Nisam povraćala, imala sam anoreksiju’, ispričala je jednom prilikom.

U intervjuu za Infobae 2019. Fatima je otkrila kako je prvi put otkrila svoj talent za imitiranje dok je bila u osnovnoj školi. Iako se bojala svoje učiteljice u šestom razredu, uživala je oponašajući je pred prijateljima.

Sa samo 17 godina postala je plesačica i pojavljivala se u produkcijama glazbenika Pepita Cibriánsa. Tri godine kasnije, pridružila se bendu Las Primas i preselila u Peru zbog posla. Tamo je upoznala svog bivšeg supruga Norberta Marcosa, koji je skoro 20 godina stariji od nje.

Nakon što je otkrio Fatimin talent za imitiranje, Norberto je postao njezin agent te ju je uvjerio da uzme umjetničko ime. Vjenčali su se 2001., a 2012. Fatima se počela pojavljivati u TV projektima. Slavu u Argentini stekla je zbog svog imitiranja tadašnje potpredsjednice Cristine Fernandez de Kirchner.

U prosincu 2022. upoznala je svog sadašnjeg dečka Javiera Mileija, kad su se oboje pojavili u iznimno popularnom talk showu Mirthe Legrand i to samo dva mjeseca prije nego što se ona službeno razvela od supruga.

Tijekom intervjua Fatima je rekla političaru: ‘Previše si sam, a imaš tako važnu ulogu’. U listopadu su ponovno gostovali u showu te su tada potvrdili da su u vezi.

Počeli smo se dopisivati na Instagramu, a kasnije smo se počeli i viđati. Sve je došlo vrlo prirodno. Išli smo malo po malo. Bila sam u Urugvaju, radila sam i počeli smo se dopisivati’, ispričala je 42-godišnjakinja.

Kasnije je otkrila kako se od svog supruga službeno razvela na svoj rođendan u veljači. Fatima ima više od milijun pratitelja na Instagramu koje redovito ‘časti’ atraktivnim fotografijama i videima na kojima oponaša poznate osobe.