Iako je cijelom svijetu poznat kao ukrajinski predsjednik, Volodimir Zelenski nekoć je bio poznati komičari. Sad je osvanuo televizijski skeč iz 2014. u kojem on glumi Putinovu navodnu ljubavnicuAlinu Kabaevu.

U skeču se Putin vraća kasno kući, a dočekuje ga Kabaeva koja želi znati gdje se toliko zadržao. Putin se opravdava da je razgovarao sa svojim ministrom obrane Sergejem Šojguom o raspoređivanju ruskih trupa na nedavno anektiranom Krimu, a ona mu govori kako ruska državna televizija niječe da na Krimu ima bilo kakvih ruskih trupa.

Volodimir Zelenski glumi Putinovu ljubavnicu Alinu Kabaevu
YouTube/screenshot 

Izgledam li ja tebi kao budala? Gledam ruske vijesti! Na Krimu nema vojske’, vrišti na njega.

Putin priznaje da državna televizija možda neće reći pravu istinu, a zatim se pojavljuje bivši ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič, kojeg je Putin spasio nakon što je svrgnut u puču, a koji živi u njihovom ormaru.

Volodimir Zelenski glumi Putinovu ljubavnicu Alinu Kabaevu
YouTube/screenshot 

To je to. Nema više se*sa, neću više spavati s tobom’, govori mu ljutita Kabaeva, na što joj Putin odgovara: ‘Pusti me da to riješim, ja ću sve srediti’.

Zatim je pokucao na vrata Janukovičevog ormara. Janukovič mu odgovara: ‘Nema frke! Neću izaći iz ormara minutu i pol’, insinuirajući koliko inače kratko traje seksualni odnos Putina i ljubavnice.

Volodimir Zelenski glumi Putinovu ljubavnicu Alinu Kabaevu
YouTube/screenshot 

Ovo je noćna mora. To je to - biraj, ili ja ili on’, odgovara mu Kabaeva, a skeč završava tako da je Putin postavlja za predsjednicu Ukrajine dok Janukovič govori: ‘Oh, hvala Bogu - ja ću voditi Putinovo kućanstvo’.

Iako je riječ o komičnom skeču koji bi trebao zabaviti, ruski autor Mikhail Zygar u svojoj novoj knjizi tvrdi da je upravo to razlog Putinovog prezira prema Zelenskom.

Volodimir Zelenski je ukrajinski predsjednik
Profimedia 

Inače, moskovskim medijima nije dozvoljeno pisati o navodnoj 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i ruskog predsjednika, kao ni o djeci koje par navodno ima.

Vladimir Putin i Alina Kabaeva navodno su godinama u tajnoj vezi
Profimedia 

Bivša gimnastičarka je 2015. navodno u Švicarskoj rodila njihovu kćer, a 2019. je navodno u Moskvi rodila njihove sinove blizance, ali to nikad nije potvrđeno.